Den billigste storbyferien

Ti storbyer i pristest - hvor er det billigst å reise i fellesferien? Her er sparetipsene.

Publisert
Sist oppdatert

Vi reiser ikke lenger på pakketur til storbyene, men ordner flybilletter og hotell selv. Det viser statistikk fra Norsk Reiselivsforum. Så når vi går ut i markedet for å grave frem de billigste storbyturene, sjekker vi i denne omgang kun flypriser.

Stockholm vinner på flyprisen

Resultatet av pristesten viser, ikke overraskende, at det er aller billigst å fly til Stockholm. 1.010 kroner er laveste pris vi finner for to personer fra Oslo til Stockholm i fellesferien. Denne prisen fant vi hos Nordic Airlink. Av de øvrige byene i testen kommer London best ut, først og fremst grunnet de lave prisene vi finner hos Ryanair. Aller lavest pris finner vi fra Torp til London - 1.220 kroner tur - retur for to i den uken vi har satt opp som testuke. Deretter følger Amsterdam med billetter fra Oslo med SAS Braathens til 1.732 kroner.

 • Se resultatene av pristesten her

 • Flyprisen er ikke alt - ta også hensyn til levekostnadene
 • Sparetipsene

  Den fleksible turisten vinner på prisfronten, også i fellesferien. Det kan lønne seg å lete etter avganger på tirsdager og onsdager der rutene går hver dag. Fredag, lørdag og søndag blir fort dyrere når det er snakk om ferietid.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer