- Den hemmelige kyststripen...

DinSide reiste til Costa Rica på jakt etter den perfekte bølgen. Den var ikke lett å finne, men se under hvor vi havnet på vår surfesafari...

Publisert
Sist oppdatert

Drømmen til enhver surfer er å finne en strand med perfekte bølger, helt for seg selv eller sammen med sine beste kompiser. Et sted langt fra hordene av utøvere som ofte befinner seg der bølgene brekker til perfeksjon. Costa Rica er et sted det hvor akkurat denne drømmen kan gå i oppfyllelse. Det gjorde den for oss...

Det beste er nesten utilgjengelig...

- De beste bølgene finner du helt i nord. På en strand ved noe som kalles Witches Rock, ute i en nasjonalpark på grensen til Nicaragua. Men nå som det er regntid er det umulig å komme seg dit med bil, veiene blir til elver.

Jeg er akkurat på vei ut på min første padletur etter å ha kjørt de to timene fra San Jose og ut til den lille kystbyen Jacó på Stillehavskysten. De vage rådene kommer fra to amerikanere med navn Shawn og Brett. De bosatte seg her for 2,5 år siden, forelsket seg i landet og bølgene, og reiste aldri tilbake til USA etter spring break.

De har ikke surfet ved den sagnomsuste "hekseklippen" i nord, men kan likevel fortelle at jeg begynner surfesafarien min på det rette stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer