Den lille store toalettvesken

Skal du opptre som proff på badet bør du absolutt ikke reise på ferie uten den utbrettbare, kompakte, men svært så romslige toalettvesken!

Publisert

Toalettsaker. En tannbørste, litt tannkrem, en deodorant og det var det. Nei da, for så kommer sjampoen, så kommer myggmiddel, så kommer barbersaker eller makeup, og vips så var hele den lille veska full. Ikke nok med det. Vel fremme på hotellet merker du at hårene reiser seg i det den nette toalettveska har blitt en eneste stor milkshake av skum og godlukt. Alt i samme lomme, en stor katastrofe. Løsningen er enkel og grei, skaff deg en skikkelig toalettmappe!

Hver lørdag presenterer DinSide Reise ukens reisedings. Det uunnværlige hjelpemiddelet som gjør ferien til det den skal være! Denne uken – Den perfekte toalettvesken!

Hemligheten er…

En god toalettveske er romslig uten at den tar opp plass. Dette kan i utgangspunktet virke selvmotsigende. Vi har sett på en toalettveske som innfrir. Produsenten er den amerikanske spesialisten på friluftsutstyr, Lowe Alpine. Denne produsenten er ikke den eneste som lager ’utslagsbare’ toalettvesker som kan henges opp. Samsonite har en liknende modell, og det har også GO Products.

Vesken som har det velklingende navnet ’WashBag Organizer’, er laget av polyester og er delt i tre separate kammer. Vesken kan foldes ut og faktisk henges opp ved hjelp av en hendig liten krok som er festet øverst i vesken. Dermed slipper du å balansere toalettvesken på kanten av vasken eller la den seile rundt på andre våte overflater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer