Den smarteste veien gjennom flyplassen

Slik kommer du deg fram raskest og enklest.

VÆR FORBEREDT I SIKKERHETSKONTROLLEN: Møt i ekstra god tid og vær godt forberedt i sikkerhetskontrollen. Da går det raskere både for deg og andre. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
VÆR FORBEREDT I SIKKERHETSKONTROLLEN: Møt i ekstra god tid og vær godt forberedt i sikkerhetskontrollen. Da går det raskere både for deg og andre. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å pakke håndbagasjen riktig, er du allerede langt på vei for en effektiv start på ferien. Husk å møte i god tid, vær forberedt i sikkerhetskontrollen og gjem verdisakene under jakka når du sender dem gjennom sikkerhetskontrollen.

Du er ikke alene om du skal ut å fly i dag.

- Dersom det estimerte antallet slår til, vil drøyt 97.000 reise til og fra Oslo Lufthavn i dag, og det er ny norsk rekord, forteller kommunikasjonssjef ved Oslo Lufthavn, Joachim Westher Andersen, til Dinside.

Han sier det blir mest travelt på morgenkvisten og ettermiddagen.

- Men siden det er ventet rekordmange passasjerer vil det være mye mennesker hele dagen, så vi ber alle reisende beregne litt ekstra tid i dag, sier Andersen til Dinside.

LES OGSÅ: Det bygges på Oslo Lufthavn. Vi har fått en sniktitt, og gir deg en rundtur!

Husk også om du er vant til å beregne å bruke trillevognene inne i avgangshallen til bagasje eller taxfreehandel: De er fjernet på grunn av plassmangel i forbindelse med ombyggingen.

Vil du gjøre unna avreisen fra Gardermoen raskt og effektivt? Her er 5 tips for deg med avreise fra hovedstadsflyplassen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer