Den store loffertesten

Mye av verdens turisme samler seg om klodens små og store øyer. Men greier du å kjenne igjen en øy ved å få noen stikkord og se på et bilde? Test deg selv.

Publisert
Sist oppdatert

Øyer - du kan neppe gå gjennom et helt ferieliv uten å besøke en "paradisøy" eller flere. Det er noe med friheten knyttet til å ha hav rundt seg på alle kanter som gjør øyer så fascinerende, og som har fått ord som sydhavsøy til å bli nærmest ensbetydende med feriedrømmen for mange av oss.

Men øyer er selvsagt mer enn hvite strender, palmesus og kroppstemperert vann. Test deg selv - se om du kjenner deg igjen i bilder og beskrivelser fra øyer verden rundt.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Verktøy for reiselyst


Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer