Den store Spania-guiden

Tenkt deg til Spania i sommer? Få hjelp til planleggingen her.

Publisert
Sist oppdatert

Spania er nordmenns reisemål numero uno. Skal vi ikke feriere hjemme i Norge, er det store sjanser for at vi drar til Spania.

Og vi er ikke de eneste som gjerne drar til den solfylte Iberiahalvøya. I fjor besøkte 58 millioner turister landet, ifølge tall fra det spanske turisme- og handels- departementet.

Hvorfor er turistene så glade i Spania?

Det er nok fordi det er et vell av feriemuligheter. De aller fleste drar til Spania for å ligge på stranden, men mange kommer også for kulturopplevelser, mat- og vinopplevelser, for å ta en byferie, shoppe, for å gå i fjellene, osv. osv.

DinSide Reise har skrevet massevis av artikler fra Spania. Her har vi samlet de beste, for å gi deg noen ideer til hvor du skal reise og hva du kan finne på. Helt nederst i artikkelen ser du praktisk info som nyttige nettsider og hvilke direkteruter som går fra Norge.

Sol og badeliv

Det er dette de aller fleste norske turister reiser til Spania for. Det er nemlig ganske garantert at du vil oppleve skyfri himmel og varmt vær i Spania om sommeren - i hvert fall hvis du reiser til landets Middelhavskyst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer