Den store Thailand-guiden

Eksotisk spennende, billig og med et perfekt klima. Tre ting på en gang – går det an da? Joda, det er ikke for ingenting at Thailand har blitt nordmenns nye feriefavoritt.

Publisert

Thailand er alltid med i toppen når verdens beste ferieland skal kåres. Fra charterselskapene lanserte Thailand i 1995, har det lille landet i Sørøst-Asia rukket å bli en av våre store favoritter. I følge Star Tour er Thailand det reisemålet som selger fortest når katalogene blir lagt ut. Vi lar oss friste, men hva er det egentlig som trekker?

- Thailand er et av de mest komplette reisemålene i verden. Det har et varmt, tropisk klima, og veldig bra strender. Det er variert, og har noe for alle. I tillegg er det et hyggelig reisemål, folk er vennlige og tar imot turister som besøkende, skryter informasjonssjef i Star Tour, Lena Petterson, som selv har besøkt landet fire ganger.

Godt over 15.000 nordmenn kjøpte pakkereiser til Thailand i 1999, og midlertidige tall viser at reisestrømmen økte med rundt 50 prosent i 2000. Blant reisearrangører betegnes dette som en eksplosiv vekst. Frister det med en to ukers tur til Phuket, anbefaler turoperatørene deg å være tidlig ute. Katalogen for neste vinter kommer allerede i mars. Vil du gjøre Thailand på egenhånd, er det heldigvis en smal sak å ta seg til Bangkok med fly. Derfra har du alle muligheter: Både til fjellene i Nord og strendene ved kysten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer