Fly fra Oslo lufthavn, påska 2019:

- Den travleste påska noensinne

Påsken 2019 blir den travleste noensinne på Oslo lufthavn med over 100.000 reisende fredag 12. april.

BEREGN GOD TID: Påska 2019 blir den travleste noensinne på Norges hovedflyplass, ifølge Oslo lufthavn. Og de travleste dagene er allerede uka FØR selve påskeuka. Foto: NTB scanpix
BEREGN GOD TID: Påska 2019 blir den travleste noensinne på Norges hovedflyplass, ifølge Oslo lufthavn. Og de travleste dagene er allerede uka FØR selve påskeuka. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om mange skal tilbringe påska hjemme, planlegger drøyt halvparten av Norges befolkning å reise bort. Noen reiser i Norge, mens storbyferie og Gran Canaria også er populære destinasjoner - og vi nordmenn er jo som kjent veldig glad i å reise til Spania og Sverige, hele året. Den seine påska får «skylda» for at mange velger bort hyttepåske akkurat i år, men fredag før påske og onsdag i påskeuka kommer det til å bli kaos på veiene.

- Når påsken er så sein som i år, ser vi at det er de europeiske storbyene i tillegg til typiske solfylte kystbyer som topper statistikken over påskedestinasjonene, sier kommunikasjonssjef ved Avinor Oslo lufthavn, Joachim Westher Andersen.

Dette betyr imidlertid også at Oslo lufthavn forventer rekordmange reisende på denne påsken, og Avinor oppfordrer de reisende til å beregne litt ekstra tid.

- Den travleste påska noensinne

Ifølge kommunikasjonssjef ved Avinor Oslo lufthavn, Joachim Westher Andersen, blir påsken 2019 den travleste noensinne, med over 100.000 reisende fredag 12. april.

- Torsdag 11. og fredag 12. april blir de to travleste i påskeutfarten med tett inntil 100.000 hver dag. Ta med i beregningen tid til innsjekking, sending av spesialbagasje eller vanlig bagasje, sikkerhetskontroll, en matbit, shopping og gåtid ut til gate, sier Andersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer