Den usminkede sannhet

De som reiser vet best - i Reiseguiden får du den subjektive og usminkede sannhet om forskjellige reisemål.

Foto: Damon Hart-Davis, DHD Photo Gallery Foto: Damon Hart-Davis
Foto: Damon Hart-Davis, DHD Photo Gallery Foto: Damon Hart-Davis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Kakerlakker, nedslitt rom, gamle møbler, mye bråk og utrolig dårlig renhold. Det var forresten så lytt der at i løpet av den ene natten vi tilbragte der, våknet vi flere ganger av at naboen prompet! Når den samme naboen gikk på toalettet hørtes det ut som han satt i vårt klesskap (sammen med kakerlakkene).

Det er Ole som forteller dette om et hotell på Rhodos. Historien finner du i reiseguiden - nettsidene du besøker for å lese vanlige turisters egne inntrykk fra stedene de har besøkt. Her leser vi alt fra overstrømmende anbefalinger og herlige paradishistorier, til mer grovkornede beskrivelser av sannheten bak glatte turistfasader. Nedenfor kan du lese noen av advarslene fra Reiseguidens nesten tusen innlegg om reisemål verden rundt, og flere av historiene kommer fra superpopulære steder som Thailand, Kreta og Lanzarote.

Har du selv noe å fortelle? Skriv det i Reiseguiden.

Skroll ned for mer.En forøvrig fornøyd Lanzarote-turist er ikke så glad for salgstriksene i butikkene på Kanariøya. Stig forteller om sine opplevelser fra en lokal kamerabutikk, og sier klart fra:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer