Den vektløse soveposen

Sovepose, sengetøy til gjester, eller beskyttelse fra andres sengetøy – ikke dra på tur uten silkelakenposen!

Publisert

Vi tar opp tråden fra forrige ukes reisedings, 13515">de oppblåsbare putene, og holder oss til søvnens verden. Hva gjør du når du skal krype opp i hotellsenga og temperaturen ute holder godt over 30 grader? Brer over deg dyna? Kryper ned i den godt fora soveposen fra speiderårene? Neppe! Du legger deg oppå det hele og håper at myggen ikke bærer på ekle virus.

Soveposer er kjekke ting, myke og gode, men om sommeren blir de ubrukelige, varme og klamme. Hva gjør du? Tar med silkelakenposen i stedet!

160 gram og to meter lang

En silkelakenpose veier så å si ingen ting. Pent brettet sammen kommer den i en pose på 10 x 15 centimeter. Totalt veier denne alternative soveposen ikke mer enn 160 gram. Med andre ord burde du ikke ha store problemer med å finne plass i kofferten. Lakenposen er laget av silke, noe som gjør den lett, luftig og myk. Posen er 245 cm lang og 90 bred; det er til og med en lomme for puten i den ene enden, slik at posen også fungerer som putetrekk.

Silkelakenposen er fortrinnsvis for bruk i sommelige temperaturer, det tynne silkestoffet er alt annet enn isolerende. Til gjengjeld kan posen være kjekk å ha med hvis du låner andres sovepose, eller hvis du ønsker å beskytte deg mot sengelopper i dyner og sengetøy fra mer rimelige herberger. Har du forsøkt å vaske en tykk sovepose vet du sikkert hvor tungvindt det er. Bruker du lakenposen inni soveposen løser du hele problemet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer