Denne blir din for 298.000 kroner natten

For 298.000 kroner kan denne øya bli din for en natt.

Publisert
Sist oppdatert

Du og 27 andre kan leie mangemilliardær Richard Bransons private paradisøy Necker Island i De britiske jomfruøyene for i underkant av 300.000 kroner. Per natt. Og etterspørselen er sannsynligvis høy, for prisen har steget med hele 16.000 dollar siden vi skrev om samme øy i fjor.

Enkelte perioder hvert år kan du slippe billigere. Fra 22.500 dollar (cirka 145.000 kroner) kan et par bo i et av rommene i en uke.

Hva får du?

Hva får du så foruten eksklusiv tilgang til en privat øy i Karibia? Her er strender, spa og svømmebasseng, tennisbane og seilbåt. Treningssenter og diverse muligheter for vannsportsaktiviteter hører også med. Dessuten er det tilbud til barn her også, Bransons egne barn tilbragte i oppveksten alle sine skoleferier her, hevdes det på øyas nettsider.

Enda dyrere, egentlig

Og selv om du skulle være i stand til å betale 300.000 kroner for en natt i paradis, så må du egentlig femdoble dette. Minimumsoppholdet er vanligvis fem døgn.

Ekstern lenke:

Necker IslandFlere private øyer - fra mai 2006

Lei en privat øy i ferien - fra 2004

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer