Kostbar sommerferietabbe

Denne feilen vil koste deg tusenlapper

Dette bør du vite før du bestiller norgesferien.

SNARVEIENE TIL FERIEKUPPET: Vi deler noen smarte tips til deg som vil spare mange tusenlapper på norgesferien. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
SNARVEIENE TIL FERIEKUPPET: Vi deler noen smarte tips til deg som vil spare mange tusenlapper på norgesferien. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reiselivs-Norge forbereder seg nå på en ny supersommer etter at sommermånedene i fjor slo alle rekorder. Og flere overnattingsbedrifter planlegger å legge på prisene i forhold til fjoråret. Det vil føre til dyrere ferie for tusenvis av nordmenn.

Spar penger

Men det finnes noen smarte tips for dem som vil gjøre et norgesferiekupp allerede nå.

Du kan nemlig spare så mye som 50-70 prosent dersom du bestiller på rett tid og rett måte. Å finne de beste prisene tar litt tid. Starter du planleggingen og bestillingen for sent vil årets sommerferie kunne bli mye dyrere enn nødvendig. For nå stiger prisene uke for uke.

- Vi opplever en sterk økning i interessen fra nordmenn som vil feriere i Norge. Å være tidlig ute er smart for dem som vil ha de beste rommene. Vi opplevde også i fjor at rom med veranda, fjordutsikt og de største rommene var utsolgt flere uker før ferien. Nå gjentar dette seg, sier Nils Henrik Geitle, administrerende direktør i kjeden De Historiske Hotel og Spisesteder.

Velg andre reisemål

- Det beste tipset er å bestille tidlig. Vi ser allerede nå at prisene, spesielt i pressområdene, ligger langt over hva de gjorde på samme tid i fjor, sier daglig leder Eivind Askeland, ved Hoff Hotels, som eier fem hoteller i byene Trondheim og Steinkjer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.