TEST: Aspire Lounge Heathrow

Denne loungen bør du ligge langt unna!

Skal du fly fra Heathrow, bør du bruke pengene på noe annet.

NEI, STYR UNNA: Gjør deg selv en tjeneste: Styr unna Aspire Lounge på Heathrow - det er ikke verdt pengene. Bruk heller de nesten 400 kronene på en hyggelig restaurant. Foto: Kristin Sørdal
NEI, STYR UNNA: Gjør deg selv en tjeneste: Styr unna Aspire Lounge på Heathrow - det er ikke verdt pengene. Bruk heller de nesten 400 kronene på en hyggelig restaurant. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Det finnes gode lounger - som loungen på Oslo Lufthavn - og det finnes elendige lounger. Aspire lounge på Heathrow terminal 5 er av sistnevnte type, men best beskrevet i versaler: ELENDIG!

Må du vente en tid på flyplassen, kan det mange ganger lønne seg å betale for inngang til en lounge - i alle fall om du likevel skal spise og drikke noe. Som for eksempel på Oslo Lufthavn:

Når du kan spise og drikke så mye du vil for 300 kroner, skal det ikke mye mer til enn en matbit, et par øl og en kaffe - så er du oppe i de summene på en flyplasskafé. Og så får du i tillegg tilgang på alskens blader og aviser - og ikke minst: Du får et komfortabelt sted å sitte, og fred og ro.

Det er i alle fall det vi forventer av et lounge-opphold.

Det er det du får ved for eksempel loungen på Oslo Lufthavn - og mange andre lounger vi har vært innom. Og det er en slik opplevelse vi er villig til å betale for.

Men det er imidlertid IKKE det du får dersom du betaler deg inn i Aspire lounge på Heathrow terminal 5!

Lounge-opplevelser der er faktisk lysår unna akkurat den beskrivelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer