Denne står og venter på dere...

Fra opera og spa til cruising på italienske veier med silkeskjerf og egen sportsbil - Star Tours nye togreiser slippes for salg i morgen.

Alfa Romeo Duetto, kjæresten, skinnhansker og silketørkle - høres vel ut som en romantisk vinner? Star Tour lanserer sine nye togreiser i morgen, les om nyhetene under.   Foto: wikipedia
Alfa Romeo Duetto, kjæresten, skinnhansker og silketørkle - høres vel ut som en romantisk vinner? Star Tour lanserer sine nye togreiser i morgen, les om nyhetene under. Foto: wikipedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Star Tour lanserer et fyldig program med hele 11 nye togreiser neste sommer.

Blant nyhetene er de italienske innsjøene Como, Maggiore og Garda, en egen wellness og SPA-reise i Italia, Bamseklubb i Kroatia og leie av sportsbiler fra Slow Drive.

Med 24 togreiser til ti land er Star Tour nå Europas ledende reisearrangør av togreiser.

Interrail-tidene tilbake

Star Tours togsatsing skjer i samarbeid med NSB, og totalt øker feriearrangøren antall reiser med 20 prosent neste sommer.

- Helt siden den ville ideen om å lage togpakker ble unnfanget i mai i fjor, har det bare gått oppover. Vi startet med noen hundre reiser i 2007, og neste sommer har vi 10.000 reiser i programmet. Dette er ikke minst takket være våre gode samarbeidspartnere, sier Lena Petersson i Star Tour.

NSB har vært med fra starten av, og er glad for Star Tour sitt initiativ. Selskapet har likevel ikke giftet seg helt med Star Tour og håper flere aktører vil satse på togreiser fremover.

- Tog er i tiden. Det er en miljøvennlig, behagelig og opplevelsesrik måte å reise på. Star Tour og NSB har bokstavlig talt et samarbeid på skinner, som vi er glade for at videreutvikles fra år til år, sier informasjonssjef i NSB, Åge-Christoffer Lundeby.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer