Denne stranden finnes ikke

Les den utrolige historien om hvordan turister blir lurt trill rundt.

Publisert
Sist oppdatert

Toppløssoling, varmt vann, korallrev og delfiner. Den lekre stranden på nettsiden omPorthemmet lokker turister til det som beskrives som Cornwalls beste strand.

Porthemmet er ifølge beskrivelsen et varmt paradis med ekstra gunstig tiltrekningskraft på den hete Golfstrømmen.

Stranden er også beskrevet som den eneste i Storbritannia som tillater toppløs-soling. Til glede for festlig innstilte ungdommer på besøk får vi også vite at politiet ikke patruljerer strandområdet, siden myndighetene har funnet ut at dette gjør de lokale eldre beboerne urolige...

Begynner det å høres for godt ut til å være sant?

10.000 nysgjerrige på en dag

Stranden er blitt et humoristisk nettfenomen, og de som måtte la seg friste til å jakte på paradiset i Cornwall vil neppe finne frem.

Stranden finnes kun på nett, og er ifølge BBC et resultat av en britisk lærers frodige fantasi.

Jonty Haywood heter mannen som laget nettsiden for noen måneder siden, og som denne uken kunne konstatere 10.000 treff på en dag etter å ha blitt omtalt i britiske medier. I forkant har prosjektet opparbeidet seg en stor tilhengerskare på Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer