Reise og adapter

Denne trenger du

Her ser du hvilken strømadapter du trenger til din neste reise!

STRØMADAPTER: En slik har du kanskje fra før? Det er hvert fall lurt om du skal til utlandet i sommer! Foto: Vladeep / Shutterstock / NTB
STRØMADAPTER: En slik har du kanskje fra før? Det er hvert fall lurt om du skal til utlandet i sommer! Foto: Vladeep / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Uønsket scenario: Ferdig dusjet på hotellet med klissvått hår som er klar til å styles. Du bruker hårføneren på hotellet, men når du så tar fram krølltanga eller rettetanga, passer den ikke i stikkontakten.

Krise!

Det er heldigvis en enkel måte å løse dette på. Nemlig ved bruk av en strømadapter som fordeler riktig volt og med riktig inngang.

- Det holder som regel i massevis å ha en multiadapter, men sjekk gjerne at den passer til det som skal lades. I disse dager er det ofte mye som skal lades, fra telefoner, nettbrett til batteripakker og PC-er, forteller kommunikasjonssjef i TUI, Nora Aspengren.

Hun pleier å ha med minst to multiadaptere når hun reiser til steder som trenger det.

- Men jeg hadde nok klart meg med én, sier hun og fortsetter:

- Og skulle man glemme adapteren hjemme så fortvil ikke, de aller fleste kiosker og el-butikker på flyplassen selger slike.

En økning

Monica Fasting, PR og kommunikasjonssjef i Power forteller at de har sett en stor økning i reiseprodukter generelt denne våren og sommeren. Det mener hun er et must i bagasjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer