Reise og adapter

Denne trenger du

Her ser du hvilken strømadapter du trenger til din neste reise!

STRØMADAPTER: En slik har du kanskje fra før? Det er hvert fall lurt om du skal til utlandet i sommer! Foto: Vladeep / Shutterstock / NTB
STRØMADAPTER: En slik har du kanskje fra før? Det er hvert fall lurt om du skal til utlandet i sommer! Foto: Vladeep / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Uønsket scenario: Ferdig dusjet på hotellet med klissvått hår som er klar til å styles. Du bruker hårføneren på hotellet, men når du så tar fram krølltanga eller rettetanga, passer den ikke i stikkontakten.

Krise!

Det er heldigvis en enkel måte å løse dette på. Nemlig ved bruk av en strømadapter som fordeler riktig volt og med riktig inngang.

- Det holder som regel i massevis å ha en multiadapter, men sjekk gjerne at den passer til det som skal lades. I disse dager er det ofte mye som skal lades, fra telefoner, nettbrett til batteripakker og PC-er, forteller kommunikasjonssjef i TUI, Nora Aspengren.

Hun pleier å ha med minst to multiadaptere når hun reiser til steder som trenger det.

- Men jeg hadde nok klart meg med én, sier hun og fortsetter:

- Og skulle man glemme adapteren hjemme så fortvil ikke, de aller fleste kiosker og el-butikker på flyplassen selger slike.

En økning

Monica Fasting, PR og kommunikasjonssjef i Power forteller at de har sett en stor økning i reiseprodukter generelt denne våren og sommeren. Det mener hun er et must i bagasjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.