Derfor ble de kastet av flyet

For mye kløft, vond lukt, hosting, sex på toalettet ...

Det er de merkeligste ting som har ført til at folk har blitt kastet av flyet. Foto: Rene Erhardt
Det er de merkeligste ting som har ført til at folk har blitt kastet av flyet. Foto: Rene Erhardt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen dager siden skrev vi om passasjeren som ble kastet av et kanadisk fly fordi den stramme kroppslukten hans sjenerte de andre passasjerene.

Nå kan vi fortelle at den uflidde mannen ikke er den første som har blitt kastet av et fly på grunn av vond lukt.

Det skjedde også i 2006, med en tysker som satt og stinket på et British Airways-fly som skulle ta av fra Honolulu. Han prøvde å saksøke flyselskapet, men nådde ikke frem, da BA har regler som sier at de har rett til å kaste en passasjer av flyet dersom kroppslukten sjenerer andre passasjerer, skrev Der Spiegel.

Dette er bare én av mange grunner til at en passasjer kan bli beordret av flyet, eller arrestert og bøtelagt når flyet lander.

I 2007 ble et britisk par dømt for å ha skapt furore ombord et fly på vei fra London til Jamaica. Det berusede paret nektet å følge kabinpersonalets ordre om å feste setebeltet under turbulens, og låste seg inn på toalettet der de hadde sex. Flyet måtte foreta en mellomlanding som kostet 120.000 kroner ekstra for selskapet. Mannen ble dømt til ett års fengsel og 100 timers samfunnstjeneste, mens kvinnen fikk tre måneders fengsel. I tillegg måtte de betale rundt 30.000 kroner som de hadde mottatt for å selge historien om hvordan de hadde sex ombord på et fly til en tabloidavis, skren Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.