Hurtigruten 2020

Derfor lønner det seg å bestille tidlig

Men ikke regn med å kombinere bobilferien med en reise med Hurtigruten.

HURTIGRUTEN: Årets sesong kan bli litt annerledes når det gjelder reiser med Hurtigruten. Vurderer du å reise, lønner det seg å bestille tidlig for å få de beste prisene. Foto: Bjørn E. Loftås
HURTIGRUTEN: Årets sesong kan bli litt annerledes når det gjelder reiser med Hurtigruten. Vurderer du å reise, lønner det seg å bestille tidlig for å få de beste prisene. Foto: Bjørn E. Loftås Vis mer
Publisert

Hurtigruten tiltrekker seg normalt en rekke turister fra utlandet, som i år uteblir av naturlige årsaker.

Samtidig forventer Hurtigruten flere nordmenn enn vanlig om bord, ettersom det kun er åpnet for utenlandsreiser til Danmark foreløpig.

Vurderer du å reise langs norskekysten i sommer, er et et par ting det er greit å være klar over.

Du kan eksempelvis ikke forvente å kombinere bobilferien med en strekning til sjøs.

Populære strekninger

Etter flere måneder uten seilinger, åpner Hurtigruten for trafikk fra og med 16. juni i år. PR-sjef Øystein Knoph sier at bortfallet av utenlandske turister nok ikke vil dekkes opp av nordmenn, men at de forventer flere nordmenn enn normalt i sommer.

Og på enkelte strekninger er det større pågang, enn på andre.

- Av kortere strekninger, så ser reiser mellom Trondheim og Tromsø ut til å være ekstra populære i sommer, sammen med våre klassiske reiser mellom Bergen og Kirkenes. Men det er fortsatt plass til mange flere, påpeker Knoph.

Samtidig har Hurtigruten innført en rekke corona-relaterte tiltak for å forhindre smitte blant passasjerene. Her kan du lese mer utfyllende om tiltakene på Hurtigruten i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer