Derfor taper Ryanair

Mer mislikt av kundene enn noen gang i britisk undersøkelse.

Det er mulig Ryanairsjef Michael O'Leary river seg i håret over undersøkelsen fra Which?, men på den annen side så underslår aldri Ryanair at de hele tiden fokuserer på kostnader. (Bildet er fra en tidligere anledning.) Foto: Per Ervland
Det er mulig Ryanairsjef Michael O'Leary river seg i håret over undersøkelsen fra Which?, men på den annen side så underslår aldri Ryanair at de hele tiden fokuserer på kostnader. (Bildet er fra en tidligere anledning.) Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble Qatar Airways kåret til det beste flyselskapet i verden, mens Etihads flyvertinner nylig fikk pris for de fineste uniformene. Denne form for heder blir ikke Ryanair til del. Heller tvert om.

Denne uken ble det klart at selskapet havnet helt nederst i det britiske forbrukermagasinet Which? sin leserkåring av beste og verste flyselskaper.

Les også: Derfor tjener Ryanair penger

Laveste noengang

Aldri før har Ryanair skåret så lavt i denne undersøkelsen, som måler forbrukernes syn på selskapet på flere områder. Which? kommenterer i sin artikkel om resultatene at mange respondenter har klaget på Ryanairs ekstraavgifter. Mer enn en av fire som har kjøpt reiser med Ryanair sier at de automatisk har blitt satt opp på valg som medfører ekstraavgifter, selv om de ikke ønsker det. Andelen som har klaget på dette hos Ryanair er langt høyere enn andelen som har klaget på det samme etter reiser med andre flyselskaper i undersøkelsen.

Slik styrer du unna Ryanairs ekstraavgifter

Får kritikk for flere forhold

Det er ikke bare ekstraavgiftene som trekker ned for den irske lavprisgiganten. Ryanair skårer også spesielt dårlig på andre områder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer