Design i Risør

Risør hotell satser på designkonkurranse i sitt nye prosjekt med å innrede temarom på hotellet. Her kan du se vinnerne av konkurransen, og forslagene deres.

Publisert
Sist oppdatert

Designkonkurransen er et samarbeid mellom 100% Risør og hotell Risør, og har fått tittelen "Ballast." Den skal ta for seg noe av det som er spesielt med med sørlandsperlen. Tanken er at hotell Risør skal gjennomgå en totalforvandling til å bli et rent designhotell. Da skal alt forandres fra mat til rom. Alle de 31 rommene i hotellet skal få helt ny utforming, og målet er at hvert rom skal designes av forskjellige designere. Planen er at hotellet skal stå ferdig til en designutstilling i 2008.

Oppfylte alle kriteriene

Juryen plukket kun ut fire vinnere av de i alt 36 forslagene som ble sendt inn. Hver av vinnerne fikk utbetalt 25.000 kroner i premie for sine utkast. Disse fire utkastene var de eneste som tilfredsstilte alle krav som juryen hadde satt.

Ved bedømming la juryen til grunne:

 • Nyskapning/ kreativitet/ mangfold
 • Funksjonalitet
 • Helhetlig konsept
 • Estetikk
 • Brukervennlighet/ familievennlighet/ tilgjengelighet for alle
 • Emosjonelle verdier

  De fire vinnerutkastene i konkurransen ble til slutt disse:

 • Placebo Effects med forslaget Intext.Placebo Effects består av Kim Baumann Larsen, Dag Jomar Meyer, Thomas Høimyr, Martin Baggerud, Aleksander Berge, Mats Ottdal og Siri J. A. Lundgreen

 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer