Designerkupp i London

London Fashion Weekend er din sjanse til å få et innblikk I Londons ville motesirkus. Mange kjente skikkelser fra moteverdenen har benyttet seg av de gode tilbudene på denne messen.

SKOKUPP: Gjør et kupp på London Fashion Weekend.
ILLUSTRASJONSFOTO/Stine Okkelmo
SKOKUPP: Gjør et kupp på London Fashion Weekend.
ILLUSTRASJONSFOTO/Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da London Fashion Weekend ble lansert i september 2000, ble motefesjået en umiddelbar hit. Folk strømmet til med kredittkortene klare til bruk på de mange eksklusive klærne som ble lagt ut til utsalgspris. I år er hattemakeren Philip Treacy, det britisk-brasilianske designerekteparet Clements Ribero, samt London-designerne Elspeth Gibson og Jemina Khan, blant deltakerne på den hektiske motehelga. Og som i de forgående årene er det mye snadder i form av klær å putte i veska. Motehelga runder av London Fashion Week som startet søndag 17. februar og varer frem til fredag 22. februar.

En smule skjønnhet

Elisabeth Arden, Vidal Sasson og manikyrspesialisten Nail Haven er noen av dem som veileder innen skjønnhet på helgemessen. Fullstendige makeovers og mer diskrete tips for en mer kledelig frisyre, er noe av det som står på forskjønningsmenyen.

Detaljene

Arrangementet løper fra den 21. til den 24. februar.Adresse: Natural History Museum, Cromwell Road, Grater London SW7 5BD, tlf.: + 44 – 870 735 222. Nærmeste T-banestasjon er South Kensington.Billettpris: Torsdag £ 10 ved forhåndskjøpt billett, £ 12 i døra, fredag, lørdag og søndag £ 8.50. Det er stor rift om billettene.Åpningstider: Torsdag fra kl 1800-2030, fredag og lørdag fra kl 1000-1800, og søndag fra kl 1100-1800.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer