Designhotell for teknokåte

Luksushotellet Sandy Lane på Barbados bugner av designermøbler, har eget spa og tre plasmaskjermer i suiten. Pris? 35.000 kroner natta.

Publisert
Sist oppdatert

Designhotell for teknokåte

  1. BILLEDSPESIAL: Hotellet Sandy Lane


En omvisning på det berømte Sandy Lane-hotellet er en selsom opplevelse.

Det meste er så luksuriøst at det blir i meste laget for noen. Andre elsker det.

Designhotell for teknokåte


Spektakulært

Stramme designermøbler fyller hvert et rom. Fellesarealene bugner av eksklusive tresorter og vegghengt kunst.

Stilblandingen er åpenbar, med minimalistiske møbler sammen med overdådige romerske søyler.

Og rike amerikanere er overalt.

Adkomsten til stranda er spektakulær. En bred marmortrapp fører ned til havnivå, der bølgene slår mot land bare få meter fra selve hotellbygningen.

Paraplydrinkene i baren har utallige farger og betjeningen er svært diskret. Det hele oser av penger. Spa-avdelingen er gedigen. En rekke ulike typer massasjer tilbys.

Designhotell for teknokåte


Et besøk i en av suitene er likevel det mest minneverdige. Der er det nemlig ikke bare design som er vektlagt. Også teknologien er på plass.

Plasma

En diger 42" plasmaskjerm pryder stua i suiten, som i praksis er en prangende leilighet. En svingom innom soverommet - the master bedroom - bekrefter mistanken.

En svindyr plasma-TV henger også på veggen der. I soverom nummer 2? Ja, du gjettet riktig. Der sitter plasma-TV nummer tre på veggen.

En kjapp hoderegningsøkt viser at plasmas-herligheten koster mer enn 100.000 kroner til sammen. Døgnprisen for suiten blir deretter. Den er 5.000 dollar, som i skrivende stund tilsvarer 35.318 kroner.

Se vår billedspesial fra hotellet Sandy Lane

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer