Designspa i vannkanten

Siste skudd på den korte, norske spastammen er det flunkende nye spa-hotellet på Holmsbu.

Spahotellet ligger like i sjøkanten.
Spahotellet ligger like i sjøkanten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi ankommer Quality Hotel & Spa Holmsbu en knapp uke før åpningen. Nesten ingen av de ansatte kjenner etternavnet på kollegaen sin - til det har de jobbet her i for kort tid. Men de smiler så bredt at det ikke spiller noen rolle for oss. Her er det hektisk aktivitet med håndverkere overalt. Hustak mangler takstein, gardiner er på vei opp i vinduene, parkeringshuset er ikke for biler enda og gresset ligger foreløpig på ruller. Det virker litt utrolig at Hurums ordfører om få dager skal erklære hotellet for åpnet. Men det går nok som Stordalen og Choice vil, og det betyr at Holmsbus nye trekkplaster åpner som planlagt torsdag 19. juni.

Her er bildene fra spa-lokalene og hotellområdet.Se hva du må betale for spabehandlinger og overnatting.

Skroll ned for mer.

Unikt konsept

Holmsbu-hotellet er ikke et vanlig hotell. Rundt hotellbygget ligger en liten landsby av små villaer og sjøboder, og både disse og rommene selges som ferieboliger, og har eget kjøkken (hotellrommene selges som kombinasjon av suite med kjøkken, og mindre rom i en pakke).

Det er først og fremst bedrifter som har benyttet dette tilbudet, men også privatpersoner har kjøpt seg inn. Kjøperne har fortrinnsrett på sine bosteder i juni, juli og august, og full tilgang til spa-anlegget og fasilitetene ved hotellet. Dessuten har de egne båtplasser i hotellets havn. Resten av året disponeres bostedene med totalt 350 sengeplasser av hotellet, som leier dem ut til hotellgjestene. Eierne mottar rundt 35 prosent av leieinntektene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer