Designspa i vannkanten

Siste skudd på den korte, norske spastammen er det flunkende nye spa-hotellet på Holmsbu.

Spahotellet ligger like i sjøkanten.
Spahotellet ligger like i sjøkanten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi ankommer Quality Hotel & Spa Holmsbu en knapp uke før åpningen. Nesten ingen av de ansatte kjenner etternavnet på kollegaen sin - til det har de jobbet her i for kort tid. Men de smiler så bredt at det ikke spiller noen rolle for oss. Her er det hektisk aktivitet med håndverkere overalt. Hustak mangler takstein, gardiner er på vei opp i vinduene, parkeringshuset er ikke for biler enda og gresset ligger foreløpig på ruller. Det virker litt utrolig at Hurums ordfører om få dager skal erklære hotellet for åpnet. Men det går nok som Stordalen og Choice vil, og det betyr at Holmsbus nye trekkplaster åpner som planlagt torsdag 19. juni.

 • Her er bildene fra spa-lokalene og hotellområdet.

 • Se hva du må betale for spabehandlinger og overnatting.
 • Skroll ned for mer.

  Unikt konsept

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Holmsbu-hotellet er ikke et vanlig hotell. Rundt hotellbygget ligger en liten landsby av små villaer og sjøboder, og både disse og rommene selges som ferieboliger, og har eget kjøkken (hotellrommene selges som kombinasjon av suite med kjøkken, og mindre rom i en pakke).

  Det er først og fremst bedrifter som har benyttet dette tilbudet, men også privatpersoner har kjøpt seg inn. Kjøperne har fortrinnsrett på sine bosteder i juni, juli og august, og full tilgang til spa-anlegget og fasilitetene ved hotellet. Dessuten har de egne båtplasser i hotellets havn. Resten av året disponeres bostedene med totalt 350 sengeplasser av hotellet, som leier dem ut til hotellgjestene. Eierne mottar rundt 35 prosent av leieinntektene.

  Plass for grupper i spa-avdelingen på mesaninen over bassenget.
  Plass for grupper i spa-avdelingen på mesaninen over bassenget. Vis mer


  Spa

  Vel er hotellets restaurant lekker, der vi nesten kan dingle med beina i vannskorpa, og vel er det fine konferanselokaler med tidsriktig utstyr og møbler. Men rosinen i pølsen er spa-avdelingen. Her er det flere behandlingsrom, også noen for to som tar behandling sammen. Eget avslappingsrom med utsikt mot havet, innendørs svømmebasseng og boblebad, utendørs svømmebasseng og boblebad hører med. Og dessuten massasjedusj, dampbad med psykedelisk skiftende lys og badstu med panoramautsikt. Legger vi til den flotte plasseringen med egen sandstrand og sol hele dagen, er det lite som får oss til å tvile på at her skal kroppen få pleie. Men vi ser nok også at lommeboka skal få trim. For det er ikke til å underslå at spabehandling koster penger.

 • Se prisene og behandlingstilbudene.

 • Her er bildene fra spa-lokalene og hotellområdet.
 • Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer