Det billigste landet i Syden

Det er mange måter å finne ut hvor du reiser billigst. En av måtene er å sjekke charterprisene - det har vi gjort til flere av de populære øyene og landene i og rundt Middelhavet.

Publisert
Sist oppdatert

Reiselysten er det som regel ingen begrensninger på, det er gjerne pengepungen som stopper oss når feireplanene blir for ekstravagante. Så hvor kan vi da reise for å få både en deilig ferie, og en lommebok uten anorektiske symptomer? Det er flere måter å finne frem til de billige reisemålene på. Denne gangen har vi tatt for oss det store landet Syden, og brukt charterkatalogenes prislister som guide til de billigste landene.

Se lenger ned på siden for tips om billige reisemål.

Syden på billigsalg

Selv om de ligger i eller i nærheten av Middelhavet, og alle tilhører området vi definerer som Syden, er prisforskjellene betydelige. Det koster ikke det samme å reise til Spania, Hellas, Tyrkia, Frankrike, Italia, Portugal, Tunisia og Bulgaria. Men hvor er det billigst, og hvor er det dyrest?

Se prisforskjellene her

Vi har sett på middelklassehoteller (trestjerners eller trestjerner pluss) og priser for to-romsleiligheter for to personer hos charteroperatører som Star Tour, Saga, Ving, STS, Bonus og Gulliver. Prisene er for en uke, i midten av mai (typisk lavsesong) og i begynnelsen av juli (typisk høysesong).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer