Det er billigst å komme seg til København

Koster 376 kroner tur-retur.

Badeferie i København? Bildet viser badeliv vad Islands Brygge i den danske hovedstaden. Foto: Christian Geisnæs/VisitDenmark
Badeferie i København? Bildet viser badeliv vad Islands Brygge i den danske hovedstaden. Foto: Christian Geisnæs/VisitDenmark Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket hva det koster å komme seg til de nordiske hovedstedene i sommer: Frister det mest med storbyferie i København, Stockholm eller Helsingfors? Dersom lommeboka er meningsberettiget, er det kanskje København som går av med seieren når det kommer til transportutgifter - men det er ikke sikkert dette er det rimeligste valget når alt kommer til alt ...

Trenger du avbestillingsforsikringen? - Penger ut vinduet

Fly, buss, tog, båt eller bil? Vi har sjekket hva som er den rimeligste måten å komme seg til alle de tre hovedstedene på, for én voksen eller familien på fire. Du kan selv se alle prisene i tabellene nedenfor.

Billigst for voksen

København blir billigste hovedstad å reise til for en voksen som reiser alene. Du kan reise med buss til den danske hovedstaden for så lite som 376 kroner tur-retur. Reisen tar riktignok noe tid: Regn med 8,5-9 timer, avhengig av om det er utreise eller retur.

Det tregeste transportmiddelet til den danske hovedstaden er imidlertid også det som koster mest penger; med ferge tar det 16,5 timer å reise (én vei) - og prisen er 2.615 kroner for en voksen (tur-retur). Raskest er det selvsagt å fly. Det tar rett i overkant av en time fra Gardermoen til Kastrup, og koster 1.247 kroner tur-retur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer