Det er her du bør være nå

Vi sjekket stemningen på Hovefestivalen.

Publisert
Sist oppdatert

Vi liker ikke telt, vi liker ikke gjørme, vi liker ikke økologisk mat, vi liker ikke utedasser og vi liker ikke å bli skitne på skoa.

Derfor valgte vi å torturere oss selv med å sitte på buss i fire og en halv time, være på Hovefestivalen i åtte timer, og deretter hoppe rett i en bil for å kjøre tilbake til Oslo. Når vi tenker oss om, kunne telt kanskje vært en bedre løsning?

Vi moret oss i hvertfall med historier fra Cosmo kvelden før, der John Carew og Jon Christian Elden desperat prøvde å hilse på Jay-Z, og ikke fikk lov.

Se bildene fra Hove

Organisatorisk sett er årets Hove en enda verre katastrofe enn i fjor. Ingen vet noenting. Ingen skjønner noenting. Våre bekjente med artistpass, akkreditering og hotellrom blir sendt frem og tilbake mellom komplett ignorante Hove-frivillige.

Platespillerne mangler der hvor hip-hop-baren skal være, og taket detter sammen i vindkast. Vi står i kø i to timer, og blir oppringt fra andre som står i kø andre steder. Vi blir tvunget til å vandre rundt hele den illeluktende campen for å komme oss inn på området i det hele tatt. Hove er helt sikkert moro for alle de som er ute etter en festivalopplevelse, men for de som har en jobb å gjøre? Ikke spesielt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer