Det er hit du skal dra nå

Lyst på en tur til London? Det er nå du bør dra, for nå koster pundet veldig lite.

Publisert
Sist oppdatert

I skrivende stund koster et britisk pund 9,85 kroner. Det er rekordlav kurs. Ikke siden 1997 har prisen for et britisk pund bikket under ti kroner.

Det betyr at du får mye mer for pengene nå enn på mange år, dersom du legger ferien til London, og selvsagt også Storbritannia forøvrig.

Du betaler mindre for overnattingen, eller får et bedre hotell for en lavere pris enn før. Det er billigere for deg å gå ut og spise, og - ikke minst - du kan shoppe til langt hyggeligere priser.

Her er noen tips til Londonturen:

Bo billig, men stilig

Hoxton Hotel ligger i trendy Hoxton øst i London, og er et moderne, men rimelig hotell. Det ligger ikke midt i shoppingsentrum, men dit kommer du enkelt med undergrunnen eller bussen. Her koster et dobbeltrom fra 59 pund, cirka 590 kroner. Se bilder fra hotellet her.

New Linden Hotel ligger i Notting Hill, og er et ganske nytt og lekkert hotell. De 51 rommene er alle innredet forskjellig. Her får du et dobbeltrom fra 99 pund, cirka 990 kroner.

Twenty Nevern Square tilbyr billig overnatting i dekadente, moderne rom. Her koster dobbeltrommet 99 pund, cirka 990 kroner, men bor du her fredag til mandag, betaler du bare 90 pund per natt, cirka 900 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer