Hytteferie:

Det er ikke for sent

Slik skaffer du deg topp påskeferie til lavest mulig pris.

Vinterpåske: Utleiehytta Abborbua ved Halsjøen i Gravberget i Våler kommune i Hedmark er klar for påsken. Foto: Torkel Skoglund
Vinterpåske: Utleiehytta Abborbua ved Halsjøen i Gravberget i Våler kommune i Hedmark er klar for påsken. Foto: Torkel Skoglund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påska nærmer seg med stormskritt. Dersom du ikke har planlagt påskeferien, men likevel drømmer om herlige hytteopplevelser i fjellet, da begynner det virkelig å haste.

Flere av de store hytteformidlerne melder om stor pågang etter hytter og leiligheter som ligger nær de store skianleggene. Størst mulighet til å finne ledige hytter er den første halvdelen av påska, som i år kommer i uke 15 (10.-18. mars).

Rett på hytta

Fire av ti planlegger påskeferie, og blant disse skal over halvparten tilbringe ferien på privat hytte i Norge. Det viser en undersøkelse fra bransjeorganisasjonen Virke.

– Påska er tradisjon for mange, og da er det hyttetur med familie og venner som står øverst på listen, sier leder for politikk og kommunikasjon i Virke Maria Østerhus Lobo.

De to siste årene har påsken vært preget av coronarestriksjoner, som blant annet har rammet lokalt reiseliv.

– I år blir det endelig en påske uten restriksjoner. Det er gledelig nytt og vi forventer at folk kommer til å bruke tilbudene på vinterdestinasjonene og det lokale reiselivet, sier Østerhus Lobo

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer