Det er så VÅTT!!!

Ukerunde to er viet vannet, og det kan bety alt fra høljeregn til deilig badevann. Så hva faller juryen pladask for? Se hvem som stikker av med premiene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nesten så vi har hatt behov for paraply inne, slik vi har druknet i deilige våte feriebilder denne uken. I denne konkurransen kan både de beste og de morsomste bildene sikre seg gevinster; reiser, fremkalling av bilder, parfymer og festlige sommerfornøyelser ligger på premiebordet.

Og det beste av alt? Det er fortsatt seks runder og en hel sommer igjen å gjøre det på! Dette er en amatørfotokonkurranse, og du kan helt sikkert delta. Neste uke er det klart for åpen runde, mens vi satser på naturstemning uken deretter.

 • Vinn premier for 30.000 - her finner du ut alt om hvordan du kan bli med og hva du kan vinne.

 • Se også bildene som vant første runde
 • Ukens vinnerbilde

  Hutrende kaldt, gnistrende farger, elegant komposisjon. Her har både fotograf og modell ofret tørre klær og peisvarme til fordel for et knakende godt og vått bilde. Terje Angeltveit fra Oslo har fotografert sin datter Christine i søkkende vått regnvær, og for det sikrer han seg førsteplass i denne ukerunden foran bilder av hetere vann fra andre steder i verden.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer