Det mest irriterende i ferien

Noen lager bråk og spetakkel, andre reserverer solstoler uten lov. Stem på hvilken oppførsel du synes er verst.

Er det han som sniker seg ned og legger håndklær på solsengene hver kveld? Foto: Svilen Mushkatov
Er det han som sniker seg ned og legger håndklær på solsengene hver kveld? Foto: Svilen Mushkatov Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg sommer og ferietid. Etter alle solemerker kommer tusener av nordmenn også i år til å vende nesa mot Middelhavets strender, enten på chartertur, eller etter egenkomponert opplegg.

Bare se det for deg. Det er bare noen uker frem i tid: Endelig har du ankommet hotellet ditt, et steinkast fra stranda. Alt er fryd og gammen, og du gleder deg til å tilbringe en uke i fred og ro mens du lader batteriene. Den gang ei.

Første natten oppdager du at ungdomsgjengen som bor i rommet under deg ikke har tenkt å sove bort sumarnatta. Morgenen etter, når du strener ned til stranda, opplever du at alle solsengene er okkupert av håndklærne til andre gjester - og noen av håndklærne ser ut til å ha ligget der siden kvelden før.

Det topper seg da du under det du håper skal bli en fredelig lunsj med din kjære. Bare for å oppdage at de tre nabobordene alle er okkupert av barnefamilier med unger som er helt ute av kontroll.

Les også: Her ferierer harrytassene

Nei, det er ikke bare fryd og gammen å reise på ferie. Sjansen er stor for at du kommer i kontakt med folk som lot folkeskikken og god oppførsel bli igjen hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer