Sol og strand:

Det ukjente Syden

Alt du trenger å vite om å reise til Goa i India.

GODE DAGER I GOA: Solen går ned over det arabiske hav. En ny fin dag er over. Foto: Odd Roar Lange
GODE DAGER I GOA: Solen går ned over det arabiske hav. En ny fin dag er over. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert

Noen ganger er hyttetur mye bedre enn hotellopplevelser. Men hva skjer der man kombinerer de to ferieformene og får det beste ut av begge deler?

Det skal du snart få et svar på. For hvis du går utenfor charterarrangørenes feriekatalog og heller leter fram reisemål og reisemåte på egen hånd, kan du få helt uforglemmelige opplevelser.

Dersom du er ditt eget reisebyrå og bestiller reise og opphold hver for seg vil du ikke ha samme sikkerhet som ved en pakkereise der minst to elementer er bestilt og betalt sammen.

Hvis flyet blir kansellert eller forsinket kan du ikke kreve avslag i hotellprisen eller leiebilprisen, for å nevne noe.

Men, du kan få langt billigere og mer fleksible reiser.

Turen går til Goa

Et reisemål som har vært på manges radar er den indiske delstaten Goa.

Goa er Indias minste delstat. Den ligger midt på Indias vestkyst, ved Indiahavet. Goa har et flateinnhold på 3 702 km², altså litt mindre enn tidligere Østfold fylke. Og har omtrent 1,6 millioner innbyggere, mot Østfolds knappe 300 000.

Panaji er Goas hovedstad og hovedstaden ligger i den nordlige delen av delstaten, cirka 400 km sør for Mumbai, og har omtrent 59 000 innbyggere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer