Det var den ferien ...

Utrolig men (sannsynligvis) sant ...

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er ikke alltid ferien går som planlagt. Familien som leide seilbåt i Australia fikk i alle fall sitt livs sjokk, da en ni meter lang hval plutselig landet på båtdekket, og brakk mast og annet utstyr. Heldigvis for familien holdt båten, og de berget livet. Hva utleiefirmaet sa til skadene, sier historien hos Ananova ingenting om.

Skroll ned for flere historier.

Hva reiseforsikringsselskapet vil si til deg, om du beretter følgende historie etter sykehusoppholdet i ferien, er heller ikke lett å spå. En mann som badet i Essex i Storbritannia endte nemlig på sykehus med brukket ben etter å ha blitt angrepet av sel! I følge kystvakten i området var dette under paringssesongen, og de mener det kan være årsaken til det hissige angrepet. Alt dette ifølge den britiske avisen, The Sun.

Mer bentrøbbel ble i sommer rapportert fra en fornøyelsespark i Florida ifølge den lokale nyhetskanalen Local 6. En mann som hadde kjørt med berg- og dalbane kom nemlig ned igjen uten benprotesen på plass. Dykkere måtte lete etter protesen i dammen under skinnegangen, men greide ikke å finne den, og parken vil antakeligvis erstatte mannens tap.

Farlig smykke ...
Farlig smykke ... Vis mer


Om jenta på ferie i Hellas kan få erstatning for sine problemer er mer tvilsomt. Nettstedet News of the weird kan fortelle at en 26 år gammel hellasturist havnet på sykehus på Korfu etter at hun ble truffet av lynet. Det ble tiltrukket av jentas tungepiercing, og hun fikk alvorlige brannskader i ansiktet, munnen og på beina.

Tilbake til flere utrolige feriehistorier

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer