Det var den ferien ...

Utrolig men (sannsynligvis) sant ...

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid ferien går som planlagt. Familien som leide seilbåt i Australia fikk i alle fall sitt livs sjokk, da en ni meter lang hval plutselig landet på båtdekket, og brakk mast og annet utstyr. Heldigvis for familien holdt båten, og de berget livet. Hva utleiefirmaet sa til skadene, sier historien hos Ananova ingenting om.

Skroll ned for flere historier.

Hva reiseforsikringsselskapet vil si til deg, om du beretter følgende historie etter sykehusoppholdet i ferien, er heller ikke lett å spå. En mann som badet i Essex i Storbritannia endte nemlig på sykehus med brukket ben etter å ha blitt angrepet av sel! I følge kystvakten i området var dette under paringssesongen, og de mener det kan være årsaken til det hissige angrepet. Alt dette ifølge den britiske avisen, The Sun.

Mer bentrøbbel ble i sommer rapportert fra en fornøyelsespark i Florida ifølge den lokale nyhetskanalen Local 6. En mann som hadde kjørt med berg- og dalbane kom nemlig ned igjen uten benprotesen på plass. Dykkere måtte lete etter protesen i dammen under skinnegangen, men greide ikke å finne den, og parken vil antakeligvis erstatte mannens tap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer