Det var ingen plass i herberget..

Sold out, fully booked, no rooms. Det er ledige flybilletter til Aten med alle selskaper, men hotellrom er nesten vanskeligere å finne enn den berømte nålen i høystakken. Det er oppbooket, overbooket, utsolgt og utbestilt for måneder - ja flere år siden. Men det er ingen grunn til å gi helt opp. Her er et par tips til deg som vil prøve å lete frem et ledig rom.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har laget en liten oversikt over nettsteder der du kan lete gjennom et utall ungdomsherberger, pensjonater og hoteller. Aller størst sjanse tror vi at du har gjennom OLs hotelloversikt. Her klarte vi å oppdrive et par hotellrom, men prisene var på størrelse med Olympen selv. "Special offer"-prisen kom på over 50.000 kroner for uken 14.-20. august ... Det kan imidlertid hende du har mer flaks enn oss?

Her er et par lenker til hotelloversikter:Gresk hotelloversiktExpedia hotellsøkHotellnet.noTravelmarket

En observant leser har funnet ledige hoteller på Reisefeber.no. Her er det fremdeles ledige rom, fra rundt 10.000 kroner per person.

Bytte bolig eller privat innkvartering

Eller hva med boligbytte? På femtitallet en gang byttet et sveitsisk og nederlandsk lærerpar bolig i ferien. Det var så vellykket at venner og kjente også ønsket å bytte bolig med noen i ferien, og nå er det flere nettsider som formidler boligbytte over hele verden. Konseptet er enkelt og genialt: Du bytter bolig med en annen familie over en avtalt periode. Du bor gratis, mot at noen får bo gratis hos deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer