Dette blir dyrt i juli

For et billig charterkupp i juni bør du reise nå. Ellers bør du vente til august.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du ha et reisekupp i juni bør du reise allerede imorgen.

For 1.595 kroner kommer du deg fra Oslo til Bulgaria i to uker med uspesifisert bosted. Reiser du fra Bergen kan du få to uker i Kypros for 1.695 kroner hvis du er snar på telefonen. Etter morgendagen stiger de fleste restplassene for juni til rundt tre tusen kroner for en uke.

Heller ikke i juli finner vi særlig billige restplasser. Det finnes bare et lite utvalg restplasser til under 4.000 kroner.

Her kan du finne flere reisekupp: Dagens restplasser

Kupp i august

Det er ikke før i august restplassene synker i pris igjen. Fra Oslo får du en rekke ukesturer til middelhavslandene for under 2.000 kroner i augustmåned, både med uspesifisert og spesifisert bosted. Fra de andre byene ligger prisene litt høyere, men er du kjapt ute kan du gjøre et kupp også her.

Spesifisert bosted

Det kan være trygt og godt å vite på forhånd hvilket hotell man skal bo på. Dette koster derimot litt ekstra. For spesifisert bosted ligger de billigste tilbudene på 1.995 kroner fra Oslo i august. I juni ligger de laveste prisene for spesifisert bosted rundt 3.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer