Dette bør du handle på danskebåten

Danske designvarer er billigst på danskebåten!

BILLIGST PÅ BÅTEN: Danske designvarer er billigere på danskebåten enn på Strøget i København, ifølge Dinsides ferske pristest. Noen av apene fra Kay Bojesen sparer vi nesten 300 kroner på å kjøpe på båten, fremfor på Illums Bolighus eller Magasin i København. Men husk at du kan spare ytterligere ved å benytte deg av taxfreeshopping på land - og kreve momsen tilbake når du reiser hjem! Foto: Kristin Sørdal
BILLIGST PÅ BÅTEN: Danske designvarer er billigere på danskebåten enn på Strøget i København, ifølge Dinsides ferske pristest. Noen av apene fra Kay Bojesen sparer vi nesten 300 kroner på å kjøpe på båten, fremfor på Illums Bolighus eller Magasin i København. Men husk at du kan spare ytterligere ved å benytte deg av taxfreeshopping på land - og kreve momsen tilbake når du reiser hjem! Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Lucie Kaas, Kähler, Royal Copenhagen, Kay Bojesen, Georg Jensen. Det mangler ikke på danske navn i interiørbutikkene. Men bør du kjøpe dem på Danskebåten, på Strøget i København - eller kanskje heller her hjemme?

Vi har sjekket prisene på noen populære designprodukter på DFDS-båten til København, på Illums Bolighus og på Magasin i den danske hovedstaden - og sammenliknet med prisene vi kan finne på disse produktene i norske butikker og nettbutikker.

Som du kan se av prisene nedenfor:

Med ett unntak er alle designproduktene og alle veskene billigst på Danskebåten!

Dersom det er noen danske designprodukter du tenker at du har veldig lyst til å investere i, er det altså gode muligheter for å gjøre gode kjøp på Danskebåten.

Interiørprodukter: Alt er billigst på båten

Alle interiørproduktene vi har sjekket prisen på, finner vi billigst på danskebåten.

Husk imidlertid dette:

Prisene er innhentet på en seiling med DFDS Oslo-København og i Danmark i uke 21, fra mandag 20. mai. Noen av varene kan ha vært på tilbud, både i Danmark og i Norge, da vi innhentet prisene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer