Kåring av beste flyselskap

Dette er de beste flyselskapene i verden

Ingen norske blant topp ti, men Norwegian trekkes frem i Europa.

BESTE FLYSELSKAP: AirlineRatings sier det var tett, men at Singapore Airlines stakk av med tittelen som årets beste flyselskap. Foto: REUTERS/Phil Noble/File/GLOBAL BUSINESS WEEK AHEAD
BESTE FLYSELSKAP: AirlineRatings sier det var tett, men at Singapore Airlines stakk av med tittelen som årets beste flyselskap. Foto: REUTERS/Phil Noble/File/GLOBAL BUSINESS WEEK AHEAD Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

AirlineRatings har kåret de beste flyselskapene i verden for 2019 og det er de asiatiske selskapene som dominerer listen. Helt øverst finner vi Singapore Airlines.

- I flere år har Singepore Airlines vært gullstandarden og er nå tilbake på sitt beste ved å lede an blant passasjerinnovasjoner og nye flymodeller i toppklassen, sier Geoffrey Thomas, Editor-in-Chief i AirlineRatings, til CNN.

Tett blant topp tre

Singapore Airlines tar faktisk førsteplassen fra Air New Zealand som før denne kåringen hadde fem topplasseringer på rad, men i år var det tett.

- Jurymedlemmene sa at i år var det hard konkurranse om førsteplassen og Air New Zealand og Qantas Airways ble så vidt slått, forteller Thomas til nyhetsmediet.

Utmerkelsen er blant annet basert på kriterier som alder på flyflåten, tilbakemeldinger fra passasjerer, lønnsomhet, produktutvalg med mer.

- Vår objektive analyse er at Singapore Airlines kom ut som nummer én i mange av testområdene, noe som er en fantastisk bragd, forklarer han.

Norwegian topper i Europa

Ingen norske flyselskaper kom blant topp ti i verden, men Norwegian kan smykke seg med en liten utmerkelse. Blant lavkostnadselskapene skårer Norwegian aller best i Europa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer