Sommerferien 2019

Dette er de beste kjøpene i utlandet denne sommeren

Hvor du reiser på sommerferie i år, avgjør hvilke varer og tjenester du bør bruke penger på. Vi gir deg ekspertenes beste shoppingtips til de mest populære ferielandene.

LØNNSOM LÆR: I flere populære ferieland, som Spania, Italia og Hellas, kan du finne flotte og solide lærprodukter til en god pris. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix.
LØNNSOM LÆR: I flere populære ferieland, som Spania, Italia og Hellas, kan du finne flotte og solide lærprodukter til en god pris. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Du har kanskje ruget på billettene i flere måneder, og nå er endelig feriereisen like om hjørnet. Da blir det deilig med sol, strand, snorkling, hotellopphold eller hva enn du skal bedrive ferieukene med.

Skal du utenlands, planlegger du kanskje å gjøre unna noe shopping også.

Men, i år som i fjor, er den norske krona ikke så sterk som den en gang var, som igjen fører til at vi får mindre igjen for pengene våre enn det vi gjorde for noen år siden. Alt er rett og slett ikke billigere i utlandet lenger, og det er ikke uvanlig at noen ting faktisk koster mer enn de gjør i Norge.

Derfor har Dinside snakket med et knippe eksperter og samlet deres beste råd til hva det lønner seg å kjøpe i hvilke ferieland.

Hit reiser vi i sommer

Og, hvor reiser vi helst? Ifølge Finn.no er dette de landene flest nordmenn har bestillt flybilletter til i juli, men flere av de samme landene er representert på juni- og august-statistikken også:

  1. Spania
  2. Norge
  3. USA
  4. Tyrkia
  5. Italia
  6. Thailand
  7. Kroatia
  8. Storbritannia
  9. Frankrike
  10. Hellas

Som du ser er norgesferie høyt oppe på listen sammen Spania og USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer