Dette er den beste flyplassloungen

Og nei, det er faktisk ikke i Amerika.

Finnair Lounge vant over 600 andre flyplasslounger. Foto: prioritypass.com
Finnair Lounge vant over 600 andre flyplasslounger. Foto: prioritypass.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For første gang på syv år er ikke vinneren av "Priority Pass Lounge of the Year 2011" en amerikansk flyplass.

Denne gangen var det nemlig Finnair Lounge, som ligger på Terminal 2 i Helsinki Airport, som stakk av med seieren. Finnair Lounge konkurrerte mot hele 600 andre flyplasslounger, melder Priority Pass i en pressemelding.

Dette får du i VIP-loungen: vi testet Schiphol og Newark

Derfor vant de

Kåringen er basert på over 40.000 stemmer fra Priority Pass-medlemmer fra hele verden. Disse medlemmene reiser mye og er ofte innom flyplasslounger, så de skal med andre ord ha god erfaring med å vurdere dette.

Finnair Lounge utmerket seg med sitt store utvalg av drikke og snacks, i tillegg til sin flotte frokost-, lunsj-, og middagsbuffet. Selve loungen er stor, med gode sitteplasser og arbeidsområder. Den har også seks private suiter med dusj, og et bagasjerom.

Foto: prioritypass.com
Foto: prioritypass.com Vis mer


Men det er ikke alt ...

Verdens beste flyplasslounger - se hvorfor

Lounge med spa

Finnair har også en luksuriøs spa, som ligger ved siden av loungen. Den heter "Finnair Spa & Saunas" og er åpen for alle passasjerer som har flydd fra et land som ligger utenfor Schengen-området. Det andre kravet er at man må være over 18 år.

Spaet har åpent fra klokken 10 til 23, og du kan også forhåndsbestille behandlinger. Her kan du blant annet tilgang på steam room, samt fire saunaer.

Dersom du skal på jobbreise er det også greit å vite at Finnair Lounge også har blitt kåret til å ha de beste business fasilitetene.

Har du fått smaken på det gode liv? Slik får du tilgang til flyplassloungene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer