Dette er klubbene

Dette er tilbudet av barneklubber som finnes i regi av de store norske charteroperatørene. Av de fire største charterselskapene, har Star Tour, Ving Reiser og Saga Solreiser slike tilbud til barna. Apollo tilbyr ikke slike aktivitetsklubber for barna.

Publisert
Sist oppdatert

Star Tour:

Husk å reservere plass i klubbene hjemmefra. Tilbudet varierer med sesong. Det er 8-10 barn per voksen.

Bamseklubben

For barn 4-7 år. Treffes tre timer om dagen, fem dager i uken, og minst en kveld i uken. Varierer også noe fra destinasjon til destinasjon. Aktiviteter: Skattejakt, baklengsfest (alt gjøres baklengs; isen spises først, så spaghettien osv.), øver til show på slutten av uka.

Pris: 240 kroner. Du får caps, t-skjorte, ryggsekk, noe mat. Regn med ekstra utgifter til evt. lengre utflukter.

Super Kids

For barn 8-11 år. Et par timer om formiddagen og et par timer om ettermiddagen. Varierer også noe fra destinasjon til destinasjon. Aktiviteter: Maskeradeparty, kabaret, sport.

Pris: 240 kroner. Du får caps, t-skjorte, ryggsekk, noe mat. Regn med ekstra utgifter til evt. lengre utflukter.

Ving Reiser

Ving har forskjellige typer familievennlige anlegg; hovedsakelig Ving Resorts og Sunwing Resorts. Det er tilbud for barn på begge disse hotelltypene, men de har forskjellige navn og litt forskjellig opplegg. Tilbudet varierer med sesong; fullt tilbud kun i høysesong, når skolene har ferie. Det er maks 20 barn per voksen i klubbene. I tillegg til de nedenfor nevnte klubbene, kan det være tilbud til barn på store internasjonale hotellkomplekser, men da er det sjelden skandinavisktalende personale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer