Flyplass:

Dette er nytt på Flesland

Pizzabakeren, Yo! sushi, Elkjøp og Fly Chicken. Slik blir det nye servicetilbudet på Bergen Lufthavn Flesland.

NYTT I VÅR: Mange vil nok dra kjensel på noen av de nye serveringsstedene på Flesland, men passasjerene vil snart også møte noen helt nye konsepter. Foto: Elisabeth Dalseg
NYTT I VÅR: Mange vil nok dra kjensel på noen av de nye serveringsstedene på Flesland, men passasjerene vil snart også møte noen helt nye konsepter. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert

DINSIDE (BERGEN/OSLO): Borte er Bølgen & Moi Food Garage, borte er Fiskeriet, Espresso House og Northland. Nå er det blant annet BIT, Fly Chicken, og foreløpig ukjente Rabagast som skal servere sultne passasjerer på Flesland flyplass i Bergen.

Da nye Flesland åpnet høsten 2017 kunne reisende endelig spise noe annet enn kioskmat, bake-up-pizza og bagetter. Nå, drøye fem og et halvt år seinere, er det nye ting som koker på flyplassen, og flere skal det bli.

- Vi har femårs-kontrakter i Avinor på våre lufthavner, forteller Aina Tysse, leder for forretningsutvikling i Avinor, til DinSide.

Den nye femårsperioden startet 1. januar, og flere av de nye stedene er godt i gang.

Reisende fra Flesland kan for eksempel allerede handle fra Elkjøp eller bestille mat fra BIT eller Fly Chicken. Værbitt, som skal overta lokaler fra Fiskeriet, har fått noe på plass, men både meny, interiør, og sitteplasser er foreløpig noe amputert. Det samme gjelder for Rabbagast som skal servere mat fra hele verden, men foreløpig ikke byr på fryktelig mye mer enn hamburgere.

- Her driver vi foreløpig under «no name», og ombyggingen har ikke startet ennå. Rabbagast åpner ikke før i mai, da med helt ny meny og helt nytt interiør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer