Boardingpass

Dette er nytt

Flyselskapet Norwegian gjør viktig endring på boardingkortet.

NY BESKJED: Nå får du flere og tydelige beskjeder gjennom ombordstigningskortet til Norwegian. Foto: Norwegian
NY BESKJED: Nå får du flere og tydelige beskjeder gjennom ombordstigningskortet til Norwegian. Foto: Norwegian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Informasjonen som du finner i ombordstigningskortet til flyselskapene kan være vanskelig å forstå for mange reisende. Noe er skjulte koder, andre ting er enklere å få med seg.

Nå gjør Norwegian store endringer. Derfor har de byttet ut informasjon og symboler, slik at de reisende enklere skal forstå hva de skal gjøre før de tar plass i flyet.

Nettstedet Flysmart24 har tidligere omtalt endringen.Ikke minst, om de skal gå inn foran eller bak i flyet, når de skal gå gjennom porten ved gaten, informasjon om hvor de skal sitte og hva som er tillatt av håndbagasje med mere.

Bruker du fortsatt papirversjonen?

Ombordstigningskort, gjerne også kalt boardingkort, eller «boarding pass» som det heter på engelsk, er dokumentet som flyselskap utsteder i forbindelse med en flyreise.

Dokumentet er et bevis på at den reisende får adgang til en bestemt flyging. Mange bruker den digitale appen i telefonen, men så mye som halvparten av de reisende bruker fortsatt papirversjonen som skrives ut på flyplassen.

Mer brukervennlig

Norwegian oppdaterer nå informasjonen på kortet for å gjøre denne mer oversiktlig og lettere å forstå. Formålet er å lage et mer brukervennlig ombordstigningskort for å forenkle og effektivisere prosessen med å gå om bord i flyet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.