Spektakulær norgesferie:

Dette er sommerens reisetrender

Opplevelsene man aldri glemmer.

Utsikt og innsikt: Hengekøyeparken på Otrøya på Romsdalskysten er blitt en formidabel suksess. Foto: Utendørs
Utsikt og innsikt: Hengekøyeparken på Otrøya på Romsdalskysten er blitt en formidabel suksess. Foto: Utendørs Vis mer
Publisert

Vil du ha sommerens mest spektakulære opplevelser i Norge? Da bør du ikke nøle. For dette er noen av de heteste reisetrendene akkurat nå. Og, mange steder er det begrenset med plass og mulighet. Du må derfor være kjapp for å bestille plass.

Hengekøyeopplevelser

Det enkle friluftslivet har fått sin renessanse med inntoget av hengekøyer. Den har gjort det lett å dra på overnatting i nærområdene, i skogen og ved sjøen.

Den gode følelsen av å gynge i søvn har gitt mersmak for mange, og tusenvis av vakre instagrambilder av nordmenn i hengekøye har skapt en salgsboom hos forhandlerne.

Noen ender også opp i en hengekøyepark. Som de som besøker fjellet Digergubben (527 moh) på øya Otrøya på Romsdalskysten.

- Her får overnattingsgjestene både magiske solnedganger og nydelige soloppganger, sier den stolte hengekøye-gründeren, Kjetil Aune.

- Alle dager fremover er fullbooket, og første mulige ledige er nå 18 august. Videre er er det kun fem ledige dager i slutten av august. Alle fredager og lørdager i september er også booket! Så her er det allerede full fres, fortsetter Kine Elise Håbet i firmaet «Utendørs» som administrerer hengekøyeparken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer