Dette er sydenperlene

Åtte sydendestinasjoner som anbefales.

Publisert
Sist oppdatert

Reiser du til Kreta hvert eneste år? Eller grøsser du på ryggen bare du hører ordet sydensted?

Syden er mer enn Kreta (selv om dette er nordmenns soleklare favoritt). Og en ferie ved Middelhavet behøver ikke bety resorter fulle av turister og dårlig, overpriset mat.

Åtte av DinSides bereiste stab tipser deg her om sine sydenperler. Her er alt fra storby til øde strender - til sydendestinasjon nummer èn.

Lagos, Algarve

Den historiske byen Lagos var en gang Algarvekystens hovedstad, og ligger på en nydelig kyststripe med masse fine strender og fantastiske klipper og grotter som kan utforskes både til fots og med båt.

Den lille byen har et godt utvalg av hoteller, restauranter og barer. Og er du glad i sjømat kommer du garantert ikke til å bli skuffet! Beste fremkomstmiddel hvis du drar hit er kanskje leiebil, men jeg anbefaler også å leie en sykkel i noen dager. Det er kjempefint å sykle rundt og se på de søte, små hvitmalte husene og båtene langs havna. Det er også morsomt å se de flotte villaene som ligger litt mer avskjermet fra byen, mange er som tatt fra MTV Cribs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer