Spektakulært

Dette er utrolig

Og her kan du faktisk bo i sommer.

GOD MORGEN: Å våkne opp i slike omgivelser gjør at sommerdrømmen går i oppfyllelse. Foto: Odd Roar Lange/Thetravelinspector
GOD MORGEN: Å våkne opp i slike omgivelser gjør at sommerdrømmen går i oppfyllelse. Foto: Odd Roar Lange/Thetravelinspector Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Veidholmen): Er du på jakt etter et helt spesielt overnattingssted til norgesferien din?Da skal du lese videre. For her er noen av de mest spesielle overnattingsmulighetene Norge har å by på i sommer. Felles for dem alle er at de er tilgjengelig via nettsiden Airbnb hvor tusenvis av privatpersoner legger ut sine annonser når de har et soverom, en leilighet, en hytte, naust eller et hus til utleie.

Her kan du lese alt du trenger å vite om årets Norgesferie.

Luksus i naustet

Ett av dem finner du i det lille fiskeværet Veidholmen på øya Smøla nord for Kristiansund. Her ligger Olsennaustet, som inntil for noen år siden var fullstendig uegnet for overnatting.Helt til grimstadsøstrene Hilde T. Røinås og Line J. Nicolaysen oppdaget den lille skatten. Naustet ble kjøpt og arkitekter hyret inn, og etterhvert gjenoppstod Olsennaustet som en perle. Varmekabler i gulvet, tilpasset reisverk og bordkledning og en åpen glassfasade ut mot havet. I tillegg til en moderne kjøkkenkrok, moderne bad, og en romantisk hems med soveplass for to.I sommerukene gjøres naustet om til sommerrestaurant. Mens gjester kan sove i et av de andre husene som tilhører Molosøstrene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer