Dette er verdens beste hotell

Ifølge reiseekspertene er dette luksushotellet topp i klassen. Og det ligger ikke så langt unna...

Ingenting å si på Villa D'Estes beliggenhet. Foto: Villa D'Este
Ingenting å si på Villa D'Estes beliggenhet. Foto: Villa D'Este Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette hotellet har alt. Det er vakkert, har perfekt beliggenhet, utsikt, nydelig interiør, spa, historie, det er lett tilgjengelig, det er mye å se i området, og klimaet er bra.

Ikke dårlig skussmål fra en av Forbes Travelers reiseeksperter. Hvilket hotell vi snakker om?

Villa d'Este, ved Comosjøen i Nord-Italia.

Da Forbes Traveler ba reiseekspertene som sitter i det amerikanske reisemagasinets ekspertpanel om å plukke ut verdens 400 beste hoteller, stakk altså dette luksushotellet av med seieren. Disse ekspertene burde vite hva de snakker om, for hver av dem bor på minst 20 forskjellige femstjernershotell hvert år.

Se bilder av hotellet lenger ned i saken.

Villa d'Este har eksistert siden 1873, og er stedet både kongelige, toppolitikere, forretningsmoguler, popidoler og filmstjerner gjerne bor hvis de skal besøke den vakre innsjøen som er kjent for den flotte naturen og det deilige klimaet.

Selve bygningen er et palass fra 1500-tallet, og hotellet står faktisk på Unescos verdensarvliste. De 152 rommene er innredet i 1800-tallsstil.

Det er opplagt at det ikke er billig å bo på dette hotellet. Vi har sjekket forskjellige datoer, og her er noen eksempler på priser:

  • Et dobbeltrom superior (den rimeligste romtypen) for en langhelg i september (tors-søn) koster totalt 2.070 euro, cirka 18.450 kroner. Det gir en døgnpris på 6.150 kroner.
  • Samme type rom en langhelg i juli koster 2.130 euro, cirka 19.000 kroner. Det gir en døgnpris på 6.335 kroner.
  • Hotellet har et høsttilbud der du betaler 395 euro per natt (3.520 kroner) i et dobbeltrom superior mellom 18. oktober og 21. november.
  • De flotteste suitene koster opp mot 3.750 euro, cirka 33.500 kroner, per natt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer