Dette er verdens beste hoteller

Det er her du bør bo i 2010, skal vi tro ekspertene.

Det er her du bør bo hvis du skal til Cape Town. Foto: Ellerman House
Det er her du bør bo hvis du skal til Cape Town. Foto: Ellerman House Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bor det et luksusdyr i deg? Da bør du sjekke ut disse hotellene, som Conde Nast Travellers eksperter har plukket ut som de beste hotellene i sin Gold List 2010.

Vi snakker selvsagt om femstjernershoteller som skiller seg ut enten med utmerket service, spesiell atmosfære og/eller spektakulær beliggenhet.

Hvis du vil bo på et av disse hotellene, bør overnattingsbudsjettet være ganske romslig. De rimeligste av hotellene har rompriser fra cirka 2500 kroner, det dyreste har en rompris på 7500 kroner.

Husk på at femstjernershotellene ikke akkurat blir rent ned av gjester i disse finanskrisetider, så det er sikkert mulig å finne tilbud og nedsatte priser også ved disse hotellene.

Triksene som gir luksusrom til lavpris

Her er hotellene Conde Nast Traveller trekker frem:

The Ritz LondonÆrverdige The Ritz har tatt imot gjester siden 1906, og "alle" vet hvor det ligger - i Piccadilly midt i byen. De 137 rommene er innredet i Ludvig XVI-stil (også kalt Louis-seize-stil) - ikke mye minimalisme her, altså. Du kan ikke gå i jeans her, og menn må ha jakke og slips i restauranten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer