Dette går du glipp av

Turistene går glipp av store opplevelser som følge av krig, interne konflikter og terrorisme. Les mer om hva du bør vente med å se.

Publisert
Sist oppdatert

Zimbabwe

Victoria Falls, nasjonalparkene Matobo og Hwange er noe av det du nå bør vente med å se. Det er flere forhold som gjør Zimbabwe utrygt for tilreisende; Okkupasjon av hvite farmer, enorm arbeidsledighet, hyppige demonstrasjoner, bilkapringer og kidnapping er momenter som gjør det farlig. Grensen mot Mosambik er minelagt og gjør all ferdsel i området hasardiøs. Det avholdes valg i landet den 9. og 10. mars.

Kaukasus, Russland

Kaukasus strekker seg fra Tyrkia og India i sør til Russland i nord, fra Svartehavet i vest til Kaspihavet i øst. Regionene omfatter de selvstendige statene Armenia, Aserbajdsjan og Georgia. De langt mer urolige områdene Tsjetsjenia, Dagestan og Igutsjtia hører også inn under Kaukasus. Her finnes nydelige strender, skipsområder og en lang tradisjon med teater, opera og musikk.

Tsjetsjenia, Ingusjetia, Dagestan, nord-Ossetia, Karachayevo-Cherkessiya and Kabardino-Balkariya anses som svært utrygge. USAs personell har forbud mot å entre området. Kriminelle har kidnappet utlendinger for løsepenger. I desember 1998 ble fire vestlige borgere kidnappet og drept. Flere amerikanere har forsvunnet i området.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer