Dette glemmer vi på fly og tog

Hadde du klart å glemme igjen kofferten på toget til flyplassen - og først oppdage det på Gran Canaria?

Publisert
Sist oppdatert

- Vi har flere ganger fått telefoner fra utlandet hvor folk spør om vi har kofferten deres. Det er utrolig at det går an å være så sløv, sier Anders ved hittegodskontoret til NSB på Oslo Sentralbanestasjon.

Det er likevel ikke denne gjengangeren han mener er den mest oppsiktsvekkende av historier om hva folk glemmer igjen på norske tog.

- En gang måtte jeg selv ta hånd om en treåring som ble glemt igjen på toget mellom Holmlia og Kolbotn. Moren var så travel med å snakke i mobiltelefonen at hun glemte igjen barnet sitt i toget som fortsatte. Jeg hoppet av på Kolbotn og tok med meg gutten tilbake til Holmlia. Det som var oppsiktsvekkende da vi omsider fant moren med hjelp av politiet, var at hun ikke virket bekymret i det hele tatt, sier han.

Slik pakker du best - tips fra stuerne...

Savner du en hamster?

Hittegodskontoret på Oslo Sentralbanestasjon har mange gode historier på hva glemske reisende klarer å legge igjen etter seg. Lommebøker og mobiltelefoner er gjengangere, men at høreapparater og gebisser er nesten like vanlig, vil vel forundre mange. Man skulle vel tro at folk merket at de var tannløse eller ikke hørte noe når de gikk av toget?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer