Dette glemmer vi på hotellrommet

Vi glemmer ikke bare hårvask og barbersaker. Sjekk hva vi reiser fra på hotellrommet.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har vært i kontakt med de største Oslo-hotellene for å finne ut av hva det egentlig er vi glemmer igjen på hotellrommet. Vi glemmer mye, og så mangt, og det meste finner veien tilbake til eieren. Men har du glemt igjen sexleketøyet ditt, er det kanskje ikke det du ringer tilbake til hotellet og etterlyser …

Skroll ned for mer

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner og mobilladere er noe av det vi glemmer aller mest, sammen med undertøy, T-skjorter og sokker. I motsetning til truser, sokker og skjorter, hører mobiltelefoner og –ladere med til den gruppen gjenglemte saker som finner tilbake til eieren ganske raskt.

- Mobiltelefoner hentes som regel, det oppdager gjestene fort at de har glemt. Men vi har mye klær, tomme vesker, bøker og liknende liggende. Generelt så hentes viktige saker som oftest. Men mobilladere har vi mange av som ikke blir hentet, forteller Service Manager i resepsjonen på Clarion Royal Christiania Hotell, Christel Larsen.

Hos Radisson SAS Oslo Plaza får vi vite at rundt 70 prosent av det som blir gjenglemt, blir returnert til eieren. Men saker som t-skjorter og sokker står ikke på listen over det som folk etterlyser og ønsker tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer