Dette hater servitøren at du gjør

Vi klager over sure og treige servitører, men hva synes de om oss?

Foto: Roger Kirby
Foto: Roger Kirby Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du at du ofte får dårlig service på restaurant? At servitørene er sløve, kan for lite om det de serverer, og kanskje også er direkte uhøflige?

Vel, om restaurantgjestene klager på servitørene, så irriterer servitørene seg også over en del gjesters oppførsel.

Et stort antall servitører ved restauranter i San Francisco ble i en undersøkelse spurt hva slags oppførsel som irriterte dem mest. Resultatet ble en rekke punkter, og alle 50 er publisert på nettsiden insidescoopsf.com.

Dette er morsom lesning. Og hvis noen restaurantgjester faktisk oppfører seg som dette, da er det ikke så rart at dservitører kan bli sure.

Her er et lite utdrag av punktene San Francisco-servitørene irriterte seg over:

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer


  • Folk som står og vifter med pengesedler i baren for å bli servert først. Alle som står i baren har penger, ellers ville de ikke ha gått ut i det hele tatt!
  • Gjester som ikke sier "takk" og "vær så snill". Selv om du betaler for maten, betyr ikke det at du ikke skal være høflig.
  • Snobbegutter, fulle jenter, utdrikkingslag, og drita næringslivsledere: vær så snill å slutte å sniffe kokain og kaste opp på toalettene. Gå til en hjemmefest eller et hotellrom hvis du MÅ feste til du stuper.
  • Gjester som ikke klager på riktig tidspunkt. "Biffen var overstekt, men jeg spiste den likevel." La oss få gjøre ting riktig. Ikke forvent å få retten gratis eller kutt på tipsen når du ikke ga oss sjansen engang.
  • Gjester som forventer gratis mat eller drikke, særlig hvis de har bursdag. Beklager, det gjelder bare TGI Fridays.
  • Gjester som ikke skjønner at det faktisk ikke ER plass til en person til ved bordet.
  • Gjester som snakker i mobilen mens de bestiller.
  • Gjester som tafser. Jeg er en servitør, ikke en eskortepike, så hold labbene unna rumpa mi! Og ja, å ta på korsryggen er like fornærmende.
  • Jeg hater å få bord fulle av damer. De tipser aldri skikkelig, og vil alltid ha regningen oppdelt slik at alle betaler for akkurat det de spiste og drakk. Mann dere opp, damer, bryt med stereotypen! (Dette kom fra en kvinnelig servitør.)

Les også: "Service not included" - MÅ du da gi tops?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer